Utvidet påmeldingsfrist til konferansen

13.09.2016

Den årlige nasjonale konferansen for fysisk læringsmiljø arrangeres i år i Sandnes, 27.-28. Påmeldingsfristen gikk ut mandag 12. september, og både plenumsforelesninger og parallellsesjoner er i ferd med å fylles opp. 


Kort om konferansen

Utdanningsdirektoratets årlige nasjonale konferanse for fysisk læringsmiljø i barnehager og skoler, skal i 2016 arrangeres i tidsrommet 27.-28. september. Årets konferanse er den 14. i rekken.
Vertskommuner for konferansen er Sandnes kommune og Rogaland fylkeskommune.

Av erfaring vet vi at mange av deltagerne til konferansene våre er sent ute med påmeldingen. Vi holder det derfor åpent for påmelding så lenge det er ledige plasser. 

Overnatting i Sandnes

Konferansehotellet i år er Quality Hotel Residence. Vi kan dessverre ikke garantere overnattingsplass her dersom du melder deg på konferansen etter 12. september. Men vi har avtaler med flere nabohoteller innen 2-5 minutters gange, og vi vil ved behov benytte et av disse hotellene.

Oppdatert program

Det har blitt foretatt noen mindre justeringer av programmet i senere tid, og vi minner om at oppdatert versjon er tilgjengelig på konferansens nettsider.

Om konferanen på Twitter: #FLMkonferanse