Konferanse om fysisk læringsmiljø i Trondheim

24.01.2017

Den årlige nasjonale konferansen for fysisk læringsmiljø i skoler og barnehager 2017 skal arrangeres i Trondheim i tidsrommet 24.-25. oktober. Vertskommuner for årets konferanse blir Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune.


Utdanningsdirektoratets konferanse for fysisk læringsmiljø har en gang tidligere vært arrangert i Trondheim, det var i 2011. Siden den gang har Trondheim kommune satset stort på utbygging og rehabilitering innenfor barnehage og grunnskole. I 2013 ble Trondheim kåret til Norges beste kommune i vedlikehold av skolebygg og i 2016 ble byen kåret til storbymester i eiendomsforvaltning.

Sør-Trøndelag fylkeskommune har i samme periode gjennomført en rekke større byggeprosjekt ved sine videregående skoler. Av større byggeprosjekter som er gjennomført de senere år nevnes Strinda vgs (18 500m2) og Thora Storm vgs (10 500m2). Byggearbeider ved nye Heimdal vgs har startet opp, og planlagt ferdigstilling er ved årsskiftet 2017/18. Samlet areal for skole og idrettshall blir på 25 000m2.

Det pågår med andre ord mye spennende innenfor fysisk læringsmiljø i barnehage- og skoleanlegg i regionen, og vi ser derfor frem med spenning og entusiasme til årets konferanse som blir den 15. i rekken.

Videre informasjon om konferansen i Trondheim

Informasjon om konferansen blir lagt ut her på nettsidene fortløpende. Det gjelder for eksempel program for konferansen, informasjon om påmelding, orientering om befaringsskoler og -barnehager, foredragsholdere, tema for parallellsesjoner m.m.

Merk at årets konferanse arrangeres en måned senere enn det som har vært vanlig tidligere år.

  • Sett allerede nå av datoene for årets konferanse; 24.-25. oktober.

 Relaterte saker på nett:

Send oss en henvendelse