Foredragene fra konferansen FyLM2017

25.10.2017

To innholdsrike konferansedager er unnagjort i Trondheim, og de omkring 270 bidragsyterne og deltagerne har tatt farvel med konferansehotellet. 


Filmer av foredragene:

Det ble gjort filmopptak under flere av foredragene, og disse filmene er nå tilgjengelig på Youtube.
Les mer om hvilke foredrag som er tilgjengelig her:

En stor takk til alle som har vært med å bidra under den 15. utgaven av nasjonal konferanse for fysisk læringsmiljø i barnehager og skoler. En særlig takk til Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune, til alle skolene og barnehagene som åpnet sine dører og tok imot oss på besøk tirsdag og til alle foredragsholderne.

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og få til en enda bedre konferanse neste år, og vi håper derfor at alle deltagere tar seg tid til å gi oss en tilbakemelding via skjemaet som skjuler seg bak lenken under:

Som det ble opplyst om på konferansen, vil presentasjonene fortløpende bli lagt ut her på nettsidene. Etter hvert vil det også bli lagt ut noen redigerte filmer fra enkelte foredrag.  |Sidene oppdateres|

Plenumsforedragene dag 1:

Plenumsforedragene dag 2:

Parallellsesjon 1

Parallellsesjon 2

Parallellsesjon 3

Parallellsesjon 4


"The end of Traditional Classrooms"

Dette var tittelen på hovedforedraget som arkitekt og urbandesigner Danish Kurani holdt under fjorårets konferanse  i Sandnes. Foredraget ble filmet og kan i sin helhet gjenoppleves her: