Nyhetsbrev for august

31.08.2018

På månedens siste dag har vi i dag sendt ut nyhetsbrevet for august. Brevet sendes ut med epost til våre abonnenter, men det er også tilgjengelig her på nettsidene.


Bildet: Fredriksbjergbyggeriet i Århus (www.learningspaces.dk). Hentet fra sak om Winie Ricken´s foredrag på årets konferanse om fysisk læringsmiljø. 

GDPR

Som en følger av at det nye personverndirektivet fra EU trådte i kraft i juli, må alle abonnenter på nyhetsbrevet sende inn ny bekreftelse om at de ønsker å motta nyhetsbrev fra oss. Mange har sendt oss en slik bekreftelse, og dere har mottatt nyhetsbrevet for august på vanlig måte.

Det er også mange av våre tidligere mottakere som ikke har bekreftet sitt abonnement, og dere har ikke fått tilsendt siste nyhetsbrev. Den letteste måten å bekrefte eller tegne nytt abonnement er å benytte skjema for henvendelser her på nettsiden i høyre marg. Det er også mulig å sende oss en melding pr epost om dette. 

Vi lagrer kun navn og epostadresse, og opplysningene benyttes kun til utsending av nyhetsbrevet. Det er alltid mulig å melde seg av nyhetsbrevet igjen. Det kan gjøres ved å sende oss en epost, eller ved å benytte meldingsskjema her på nettsiden.

Send oss en henvendelse