Gode påmeldingstall til konferansen

20.10.2018

Tirsdag 30. oktober kl. 09.30 går startskuddet for årets nasjonale konferanse om fysisk læringsmiljø i skoler og barnehager. I år er konferansen lagt til Jessheim ved Gardermoen. Ullensaker kommune og Akershus fylkeskommune er medarrangører.


Konferanseprogrammet

Konferansen samler i år vel 200 deltakere og rundt 25 bidragsytere. Deltakerne kommer som tidligere år fra hele landet. I år merker vi oss at vi også har fått en del påmeldinger fra Sverige og Danmark.

Etter en liten velkomsthilsen i Kepler Hall tirsdag morgen, starter vi opp med hovedforedrag med Peter Lippmann (USA/AU), etterfulgt av Suzanne de Laval (Swe). På våre nettsider har vi lagt ut korte presentasjoner av begge foredragsholderne.

Etter lunsj blir det befaringer til skoler og barnehager i nærområdet. Her har vi satt opp fire ruter med utgangspunkt i skoleslag eller barnehage.

Presentasjon av skolene her

  • Bønsmoen skole og Nordkisa skole (1-7) 
  • Gystadmarka ungdomsskole (8-10) og Frogner skole og kultursenter (1-10)
  • Jessheim vgs                                                                                                                                  

Presentasjon av barnehagene her

  • Tienbråten barnehage og Gystadmarka DoReMi musikkbarnehage                        

Onsdag 31. oktober starter vi opp med fire parallelle sesjoner. I den første sesjonen blir det en gjennomgående workshop, ledet av Peter Lippman.
Etter lunsj samles vi igjen til plenumsforedrag i Kepler Hall. Her blir det blant annet foredrag med Dr. Joanne Caddy, OECD Centre for Effective Learning Environments (CELE) og Winie Ricken fra Learningspaces.dk.


 Users or Makers? - Brukere eller skapere av fysisk læringsmiljø?


Hotell og overnatting

Deltakere som ankommer Jessheim mandag 29. oktober bor første natten på nabohotellet Thon Hotel Gardermoen. Dette ligger i gangavstand (750 m) fra konferansehotellet Thon Hotel Oslo Airport. Fra 30. til 31. oktober bor alle på konferansehotellet.

Thon hotel Gardermoen har ikke matservering, men Thon hotell Oslo Airport (konferansehotellet) har restaurant. Dersom noen ønsker middag ved Thon hotell Oslo Airport mandag kveld, må dette bestilles forhånd. Ta direkte kontakt med konferansehotellet; Thon hotel Oslo Airport. Vi gjør oppmerksom på at middag mandag kveld ikke er inkludert i konferanseavgiften.

Send oss en henvendelse