Program og påmelding til FLM2019

09.10.2019

Program for årets konferanse om fysisk læringsmiljø i barnehager og skoler 22.-23. oktober er nå klart. Samtidig er det nå også åpnet for påmelding til konferansen.


Program FLM2019

 

Påmelding: Det er fremdeles noen ledige plasser igjen til konferansen. Påmeldingen holdes derfor åpnet enda noen dager (9. oktober)

Årets konferanse har fått tittel Bærekraftige læringsmiljøer. Konferansen er et viktig møtepunkt for alle som er interesserte i utvikling av gode barnehage- og skoleanlegg, og et sted hvor det er mulig å få nye impulser og knytte faglige kontakter. Konferansen retter seg mot barnehageeiere, skoleeiere, forvaltere, ledere, brukere og planleggere.

Årets konferanse for fysisk læringsmiljø blir den 17. i rekken, men det er første gang konferansen er lagt til Drammen. I år samarbeider vi med Drammen kommune, Asker kommune, Røyken kommune og Vestfold fylkeskommune. Helsedirektoratet er også en aktiv samarbeidspartner i år.

Program for konferanse FLM2019

Førsteutgaven av programmet for konferansen FLM2019 foreligger nå. I tillegg til oversikt over foredrag, foredragsholdere og parallellsesjoner, skole- og barnehagebefaringer, finner man i programmet også oversikt over de ulike konferansepakkene samt prisoversikt.

Early bird

Til årets konferanse har vi gleden av å kunne tilby «Early Bird»-pris til de 50 første som melder seg på begge konferansedagene. Disse får et avslag på kr. 1000,- i deltakeravgiften.

Early bird-plasser er fylt opp pr 12.09.2019

Konferansehotell

Årets konferanse er lagt til Hotel Scandic Ambassadeur Drammen. Konferansedeltakere som har behov for overnatting i forbinelse med konferansen kan bestille dette gjennom påmeldingsskjema for konferansen.


Filmopptak fra konferanse om fysisk læringsmiljø 2018

Flere av foredragene på fjorårets konferanse om fysisk læringsmiljø ble tatt opp på film. Disse er tilgjengelige via våre nettider. Lysbilder fra alle foredragene er også tilgjengelig her.