Konferanse 2015, Tønsberg

Nasjonal konferanse for fysisk læringsmiljø ble i 2015 arrangert i Tønsberg, med Nøtterøy kommune, Tønsberg kommune og Vestfold fylkeskommune som vertskommuner.

Endring februar 2016: 
Etter omleggingen av våre nettsider i februar 2016, er foredragene ikke lengre tilgjengelige for nedlasting her. Ta gjerne kontakt med oss i Rådgivningstjenesten dersom du ønsker tilgang til noen av foredragene.

24.09.2015

"Fysisk læringsmiljø – Læring, helse, trygghet og trivsel" var tittelen på konferansen. Konferansen fant sted i Tønsberg 22.-23. september, og ble arrangert i samarbeid med Tønsberg kommune, Nøtterøy kommune og Vestfold fylkeskommune.  Utdanningsdirektoratets rådgivningstjeneste for barnehage- og skoleanlegg takker for godt samarbeid.

17.06.2015

Programmet for Utdanningsdirektoratets årlige nasjonal konferanse for barnehage- og skoleanlegg er nå klart og kan lastes ned her fra rådgivningstjenestens nettside.

Årets konferanse arrangeres 22.-23. september på Quality Hotel Klubben? i Tønsberg. Konferansearrangør er Utdanningsdirektoratets rådgivningstjeneste for barnehage- og skoleanlegg, i samarbeid med Tønsberg kommune, Nøtterøy kommune og Vestfold fylkeskommune.