Konferanse 2017, Trondheim

Utdanningsdirektoratets nasjonal konferanse for fysisk læringsmiljø i barnehager og skoler skal i 2017 arrangeres i Trondheim, - 24. til 25. oktober. Vertskommuner og medarrangører er i år Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune. Årets nasjonale konferanse blir den 15. i rekken.

Informasjon om konferansen blir lagt ut her på denne siden fortløpende. Det gjelder for eksempel program for konferansen, informasjon om påmelding, orientering om befaringsskoler og -barnehager, foredragsholdere, tema for parallellsesjoner m.m.

31.03.2017

Gjennom prosjektet "Trebyen Trondheim" har Trondheim kommune tatt mål av seg a være landets førende bykommune på trebruk. Haukåsen friluftsbarnehage (2013) og Øya barnehage (2016) er en del av den offensive satsingen.  Begge barnehagene blir befaringsbarnehager under årets konferanse som er lagt til nettopp Trondheim.

24.01.2017

Den årlige nasjonale konferansen for fysisk læringsmiljø i skoler og barnehager 2017 skal arrangeres i Trondheim i tidsrommet 24.-25. oktober. Vertskommuner for årets konferanse blir Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune.

Send oss en henvendelse